ROČNO ORODJE

Kakovost in razvoj

Multidisciplinarni pristop k razvoju

Unior razvija orodje vselej z mislijo na potrebe uporabnikov. Z izboljšavami materialov, z novimi ergonomičnimi rešitvami in z upoštevanjem vseh vidikov varnosti uporabe že desetletja dokazuje, da je pravi partner profesionalnih uporabnikov orodja.

Unior nenehno spremlja potrebe profesionalnih uporabnikov  in razvija funkcionalne novosti prav zanje - v skladu z najnovejšimi standardi in trendi na mednarodnem tržišču. Izvirne rešitve zagotavljajo odlično funkcionalnost, ergonomija več udobja pri delu, varnostni elementi pa preprečujejo poškodbe. Delo z orodjem Unior je opravljeno hitreje in preprosteje.

Razvoj orodij za različne potrebe temelji na modeliranju, ki poteka s pomočjo najsodobnejših računalniških programov. Pri razvoju sodeluje ekipa izkušenih specialistov za posamezna področja.

Orodje s preverjeno kakovostjo

Ročno orodje Unior ustreza zahtevnim svetovnim in evropskim standardom kakovosti. Za visoko kakovost na področju ročnega orodja si Unior prizadeva tudi kot polnopravni član CEO - Komiteja evropskih proizvajalcev orodja.

Unior je bil med prvimi proizvajalci ročnega orodja v Evropi, ki je prejel certifikat kakovosti ISO 9001. Certifikat ISO 9001 za razvoj, proizvodnjo in trženje ročnega orodja, pločevinaste embalaže za ročno orodje ter strojno obdelavo odkovkov ima že od leta 1994.

Orodje Unior je skladno s  standardom  DIN, kar dokazuje GS  certifikat. Kakovostno ustreznost po teh standardih že od leta 1988 preverja inštitut VPA iz nemškega Remshieda.

Orodje za delo pod visoko napetostjo  se že od leta 1991 ponašajo tudi s certifikatom VDE, ki ga izdaja inštitut VDE -"Pruf und Zertifizierungsinstitut" iz Offenbacha v Nemčiji.

Unior  deluje po modelu poslovne odličnosti EFQM. Vsi zaposleni so vpeti v procese snovanja izboljšav kakovosti  in se učijo drug od drugega.  Pri zagotavljanju kakovosti Unior sodeluje z dobavitelji, kupci in drugimi partnerji.Unior po vsem svetu

Ročno orodje Unior je dostopno uporabnikom na vseh kontinentih sveta! Blagovna znamka Unior je zaščitena v več kot 80 državah. Družba Unior je lastnik ali solastnik več kot 20 podjetij izven Slovenije. Za prodajo skrbi razvejana mreža distributerjev po vsej Evropi, v Združenih državah Amerike, v Avstraliji, na Novi Zelandiji, v številnih državah Latinske Amerike, Azije, Afrike in Srednjega vzhoda.

Znanje za svetovanje

Na lokalnih trgih kupcem svetujejo skrbno izbrani Uniorjevi partnerji, ki uporabnikom zagotavljajo tehnično podporo, servis in vse informacije o ustreznem izboru in pravilni uporabi orodja.

Unior nenehno širi svojo mrežo distributerjev in svetovalcev po vsem svetu. Orodje Unior je resnično dostopno vsakomur tudi prek spletnega kataloga!